Vyřezávané dýně i bez řezání

Vyřezávané dýně i bez řezání

Vyřezávané dýně patří mezi oblíbené podzimní dekorace


Pokud se vám do zdlouhavého vyřezávání letos nechce, nebo rádi vyzkoušíte něco nového, jednoduše vyměňte nůž za akumulátorovou vrtačku. Je to řešení i pro maminky, které mají obavu svěřit nůž do dětských rukou. Dírkovaný design vypadá fantasticky, a přitom je provedení tak snadné!
1) Připravte si dýni nebo dýně. Pokud do nich plánujete umístit svíčku, mohou být i již vydlabané. Dále potřebujete akumulátorovou vrtačku (my máme aku vrtačku Fieldmann FDV 10252-A) a smývatelný fix.


Akumulátorová vrtačka Fieldmann FDV 10252-A
2) Fixem vyznačte místa, kde budou otvory. Podle nich začněte s vrtáním. Mezi otvory nechte dostatečné místo, aby se dva sousední nespojily. Hloubka otvorů záleží na Vás – pokud je dýně vydlabaná a plánujete dovnitř umístit světýlko, musíte vrtat hlouběji.

Akumulátorová vrtačka Fieldmann FDV 10252-A

 
3) Krásně vypadají jen mělké otvory, jejich velikosti můžete kombinovat.
Další variantou je umístit do hlubších otvorů sušené rostliny, větvičky a další přírodniny.

Akumulátorová vrtačka Fieldmann FDV 10252-A

Autorka postupu: Radka Buriánková, časopis Dekor, www.casopis-dekor.cz

 

Akumulátorová vrtačka Fieldmann FDV 10252-A vyniká mimořádně lehkou baterií, jen 175 g. Akumulátor je zabudovaný v ergonomické rukojeti, takže o něm ani nevíte. S vrtačkou FDV 10252-A se tak snadno a pohodlně pracuje. Hlavně ženy asi zaujme možnost výběru ze dvou barevných variant: jako model FDV 10252-A vrtačku pořídíte ve veselé zelené barvě, zatímco model FDV 10253-A září jasnou růžovou. Součástí příslušenství je ještě další náhradní akumulátor, takže zatímco s jedním pracujete, druhý můžete nabíjet. Více na Fieldmann FDV 10252-A.
Zpět na fieldmann blog